perjantai 28. elokuuta 2015

Toppi/laatikko läpinää

Osiossa Vaatteet päivitetty 28.8.2015

Tein itselleni uuden topin aikani kuluksi tuossa viime lauantaina. En ollutkaan pitkään aikaan ommellut itselle mitään vaatetta, mutta iski semmoinen mielihalu ja aikaakin oli. Olin vähän epävarma tuosta kankaasta, kun en osannut oikein sanoa onko se kamala vai ihana, mutta nyt kun silmä on tottunut niin kyllä se ihan jees on. ..tuokin kangas oli lojunut jo vuoskaudet laatikon pohjalla aikaansa odotellen. 

Oon tässä vuosien saatossa saanut keräiltyä itselleni tommosen sopivan setin kaikkea pientä lankaa,kangasta,nappia,ymsymsyms erinäisistä paikoista (kirpparit, koulun palalaari, kaikkien tuttujen kaapit, työ paikat jnejnejne..) ja niistä on nyt sitten kiva välillä taikoa jotain pientä. Topin kangas oli ehkä muistaakseni jostain koulun palalaarista..

Otin siihen vähän kaava mallia ihan tommosesta perustopista oman kokoisestani ja muuntelin vähän summamutikassa nuken päälle testaillen. 

Kuva topista vaatteet osiossa :)

Hain myös tuossa joku päivä töiden jälkeen kirpparilta tuommoisen laatikon mun villalangoille.. Se oli ihan tosi ruma mutta koska se oli kannellinen niin se lähti mukaan. Kotona sitten niittipyssyn kanssa vetelin kankaan laatikon verhoiluksi ja liimasin vähän pitsiä reunaan. päällä olevan liinan laitoin muutamalla käsinpistolla kiinni. Nyt ei kissat pääse sotkemaan lankoja. jei.

Lisää kuvateksti


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti