tiistai 25. elokuuta 2015

Harjotus/ synttärilahja

Päätinpä taas jotain lisäillä tänne.. Ei oo viimeaikoina mitenkään hulluna tullut tehtyä juttuja, mutta heinäkuussa kun olin keski-suomessa lomailemassa, piirtelin harjotuksen kannalta siskolle lahjaksi muotokuvan hänestä. Oli aika mukavaa harjoitella ihan ajan kanssa, kun en ollut tämmöistä settiä pitkään aikaan yrittänytkään. Lopputulokseen olen ihan suht tyytyväinen.. Ainoastaan otsan korkeus ja leuan muoto vähän heittää mallivalokuvasta, mutta pikkuvikoja : D ..Seuraavana työn alla on nyt omakuva mutta sen teko pääsi taas jäämään vähän... ehkä joku rauhallinen hetki kun tuntuu että jaksaa keskittyä taas... 

Kokeilin eka kertaa tehdä tästä tämmöisen video jutun kun halusin saada vähän vaiheita näkymään. 

Käytin tuommoista 9:sän ruudun ruudutusta helpottamaan kasvojen mittasuhteiden oikeiksi saamista. Sain myös hyviä vinkkejä ystäviltäni, tätä kun tuli tehtyä vähän siellä sun täällä. 

Se on muuten aika jännä miten sitä alkaa näkemään kuvassa kaikkee mahollista enemmän ja enemmän mitä pitempään piirtelee ja tuijottaa mallia. Alkuun siinä näkee suunnilleen vaan silmät nenän ja suun ja sitten tulee esiin kaikki varjot ja semmoset... hmmhmm. Juu. tämmöstä hommaa täytyy kyllä harjotella.


Tämäkin osioissa sekalaiset lisätty 25.8.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti