sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Viihtyisää vessailua

Sain töissä tehtäväksi kahden pikkuvessan somistamisen. Aluksi heittelimme vain ideoita mitä voisi toteuttaa... "tapetointia? Diorin ruusuja? virkattua mattoa? Maalausta? vessapaperitelinettä yms"

Innostuin tekemään sitten kehykset kolmelle pikku ruusutaululle, jotka jo ennestään roikkuivat toisessa vessoista. Ajatus oli maalata kehykset suoraan seinään ja niin sen sitten toteutinkin. En ole kauhean paljoa maalailua/piirtelyä harrastanut joten tuntuu että opin jokaisesta kerrasta jotain uutta.

Piirtelin ensin melko valmiin oloisia luonnoksia lyijykynällä tässä kuvaa:
Ylin ja ensimmäinen valittiinTuo ensimmäinen on vain jotain omasta päästä vedettyä koukerointia. Toiseen yritin tutkia netistä Rokokoo tyylisiä kalusteita ja kolmanteen yritin hakea vaikutelmia barokista.

Kuitenkin omasta päästäni heittämäni koukerointi miellytti valitsijoita eniten joten toteutin sitten sen.
Piirsin kalvokynällä kalvolle tuon kuvion, jonka jälkeen leikkelin sen auki. Sitten kokeilin pahville kuinka homma onnistuu. Teippasin kalvon pahviin ja piirtelin lyijykyällä hahmotelman kuviosta. Otin sitten kalvon pois ja maalasin vapaalla kädellä kuvion.
Samalla tavalla se sitten luonnistui varsinaiseen seinäänkin.

Tässä Vaiheita:

Päivä 1 - Lyijykynäluonnostelut seiniin ja maalaamisen aloitus

Päivä 2 - Lisää maalaamista...hitaasti mutta varmasti.

Päivä 3 - Valmista tuli
Valmistin myös sitten sen vessapaperitelineen tähän vessaan se näkyy kuvassa jonka olen lisännyt Osioon Sekalaiset 9.2.2015

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti